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Verona/Osteria Al Boscarel

Osteria Al Boscarel

€€€ ● Osteria, Ristorante ● Vico Cieco Boscarello, 5, 37123 Verona, VR, Italia

Posizione:Vico Cieco Boscarello, 5, 37123 Verona, VR, Italia

Orari di apertura

Mercoledì:

00:00 - 00:00 / 12:30 - 14:30

Osteria Al Boscarel - Ristorante a Verona
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Posizione

Vico Cieco Boscarello, 5, 37123 Verona, VR, Italia

Mappa di Osteria Al Boscarel a Verona

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ANTIPASTI

CRUDO DI PARMA (30 MESI)

Parma ham sliced

13 €

LUCCIO CON POLENTA

Pike with slices of polenta

10 €

SELEZIONE AFFETTATI MISTI CON GIARDINIERA

Cuttings of local cold meats with pickled vegetables cooked in white wine and vinegar with ext ra vi rgin olive oil

12 €

BURRATA DI BUFALA

Fresh bufala mozzarella with tomatoes and basil

14 €

TAGLIERE DI FORMAGGI MISTI CON MOSTARDE

Cuttings of cheeses with organic f ruit pickles

12 €

PARMIGIANA

Aubergines baked with parmesan cheese and tomato sauce

13 €

PRIMI PIATTI

TORTELLINI DI VALEGGIO (asciutti in brodo)

Valeggio tortellini with melted butter and sage or in stock

12 €

TORTELLI DI ZUCCA

Pumkin ravioli

12 €

TAGLIATELLE CON RAGÙ DI ANATRA

Tagliatelle pasta with ragù duck sauce

12 €

GNOCCHI (con ragù, pomodoro, gorgonzola)

Gnocchi (potato pasta) (with ragù meat sauce, tomato sauce, Gorgonzola cheese sauce)

10 €

RISOTTO ALL'AMARONE (MIN. 2 PERSONE)

Risotto simmered with amarone wine (min. 2 persons)

16 €

BIGOLI ALLA CARBONARA

Bigoli pasta with eggs and fried bacon

13 €

ZUPPA DI CIPOLLE

Onion soup

9 €

SECONDI PIATTI

TAGLIATA DI ANGUS

Gr illed beef slice

16 €

COSTATA DI MANZO

Si r loin steak

20 €

CONIGLIO AL FORNO

Roasted rabbit with slices of polenta

15 €

GUANCIALE ALL' AMARONE

Beef fillet simmered with amarone wine and slices of polenta

20 €

BRANZINO AL FORNO

Baked sea-bass

18 €

TARTARE DI FILETTO DI MANZO

Beef tar tare with olive oil, lemon and salt

20 €

AGNELLO AL FORNO

Roasted lamb

20 €

CONTORNI

VERDURE DI STAGIONE

Mixed grilled vegetables in season

5 €

PATATE AL FORNO

Roast potatoes

5 €

INSALATA MISTA

Mixed salad

5 €

DOLCI

DESSERT DELLA CASA - DOLCI DEL GIORNO

Daily fresh homemade pastries and cakes

6 €

Specialità su prenotazione

BOLLITO MISTO CON LA PEARÀ

LA DOMENICA E SU PRENOTAZIONE / Mixed boiled meat (cuts of beef and veal, cotechino and a whole chicken) with pearà sauce (a traditional Veronese sauce made with bread crumbs, beef and hen stock, beef marrow and black pepper) / On Sunday only by reservation

CRUDITÀ DI MARE, PESCE FRESCO E GRIGLIATE DI PESCE

SU PRENOTAZIONE / Raw fish, fresh fish and mixed fish grill / Only by reservation

TRIPPE ALLA PARMIGIANA

SU PRENOTAZIONE IN AUTUNNO E INVERNO / Tripe parmesan-topped tomato sauce / Only by reservation, during autumn and winter

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CRUDO DI PARMA (30 MESI)

Parma ham sliced

13 €

LUCCIO CON POLENTA

Pike with slices of polenta

10 €

SELEZIONE AFFETTATI MISTI CON GIARDINIERA

Cuttings of local cold meats with pickled vegetables cooked in white wine and vinegar with ext ra vi rgin olive oil

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BURRATA DI BUFALA

Fresh bufala mozzarella with tomatoes and basil

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TAGLIERE DI FORMAGGI MISTI CON MOSTARDE

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PARMIGIANA

Aubergines baked with parmesan cheese and tomato sauce

13 €

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TORTELLINI DI VALEGGIO (asciutti in brodo)

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TORTELLI DI ZUCCA

Pumkin ravioli

12 €

TAGLIATELLE CON RAGÙ DI ANATRA

Tagliatelle pasta with ragù duck sauce

12 €

GNOCCHI (con ragù, pomodoro, gorgonzola)

Gnocchi (potato pasta) (with ragù meat sauce, tomato sauce, Gorgonzola cheese sauce)

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RISOTTO ALL'AMARONE (MIN. 2 PERSONE)

Risotto simmered with amarone wine (min. 2 persons)

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BIGOLI ALLA CARBONARA

Bigoli pasta with eggs and fried bacon

13 €

ZUPPA DI CIPOLLE

Onion soup

9 €

SECONDI PIATTI

TAGLIATA DI ANGUS

Gr illed beef slice

16 €

COSTATA DI MANZO

Si r loin steak

20 €

CONIGLIO AL FORNO

Roasted rabbit with slices of polenta

15 €

GUANCIALE ALL' AMARONE

Beef fillet simmered with amarone wine and slices of polenta

20 €

BRANZINO AL FORNO

Baked sea-bass

18 €

TARTARE DI FILETTO DI MANZO

Beef tar tare with olive oil, lemon and salt

20 €

AGNELLO AL FORNO

Roasted lamb

20 €

CONTORNI

VERDURE DI STAGIONE

Mixed grilled vegetables in season

5 €

PATATE AL FORNO

Roast potatoes

5 €

INSALATA MISTA

Mixed salad

5 €

DOLCI

DESSERT DELLA CASA - DOLCI DEL GIORNO

Daily fresh homemade pastries and cakes

6 €

Specialità su prenotazione

BOLLITO MISTO CON LA PEARÀ

LA DOMENICA E SU PRENOTAZIONE / Mixed boiled meat (cuts of beef and veal, cotechino and a whole chicken) with pearà sauce (a traditional Veronese sauce made with bread crumbs, beef and hen stock, beef marrow and black pepper) / On Sunday only by reservation

CRUDITÀ DI MARE, PESCE FRESCO E GRIGLIATE DI PESCE

SU PRENOTAZIONE / Raw fish, fresh fish and mixed fish grill / Only by reservation

TRIPPE ALLA PARMIGIANA

SU PRENOTAZIONE IN AUTUNNO E INVERNO / Tripe parmesan-topped tomato sauce / Only by reservation, during autumn and winter