Osteria Al Boscarel
€€€ ● Osteria, Ristorante ● Vico Cieco Boscarello, 5, 37123 Verona, VR, Italia
Orari di apertura
Mercoledì:
00:00 - 00:00 / 12:30 - 14:30

Recensioni
€€€ ● Osteria, Ristorante ● Vico Cieco Boscarello, 5, 37123 Verona, VR, Italia
Orari di apertura
Mercoledì:
00:00 - 00:00 / 12:30 - 14:30
Recensioni
CRUDO DI PARMA (30 MESI)
Parma ham sliced
13 €
LUCCIO CON POLENTA
Pike with slices of polenta
10 €
SELEZIONE AFFETTATI MISTI CON GIARDINIERA
Cuttings of local cold meats with pickled vegetables cooked in white wine and vinegar with ext ra vi rgin olive oil
12 €
BURRATA DI BUFALA
Fresh bufala mozzarella with tomatoes and basil
14 €
TAGLIERE DI FORMAGGI MISTI CON MOSTARDE
Cuttings of cheeses with organic f ruit pickles
12 €
PARMIGIANA
Aubergines baked with parmesan cheese and tomato sauce
13 €
TORTELLINI DI VALEGGIO (asciutti in brodo)
Valeggio tortellini with melted butter and sage or in stock
12 €
TORTELLI DI ZUCCA
Pumkin ravioli
12 €
TAGLIATELLE CON RAGÙ DI ANATRA
Tagliatelle pasta with ragù duck sauce
12 €
GNOCCHI (con ragù, pomodoro, gorgonzola)
Gnocchi (potato pasta) (with ragù meat sauce, tomato sauce, Gorgonzola cheese sauce)
10 €
RISOTTO ALL'AMARONE (MIN. 2 PERSONE)
Risotto simmered with amarone wine (min. 2 persons)
16 €
BIGOLI ALLA CARBONARA
Bigoli pasta with eggs and fried bacon
13 €
ZUPPA DI CIPOLLE
Onion soup
9 €
TAGLIATA DI ANGUS
Gr illed beef slice
16 €
COSTATA DI MANZO
Si r loin steak
20 €
CONIGLIO AL FORNO
Roasted rabbit with slices of polenta
15 €
GUANCIALE ALL' AMARONE
Beef fillet simmered with amarone wine and slices of polenta
20 €
BRANZINO AL FORNO
Baked sea-bass
18 €
TARTARE DI FILETTO DI MANZO
Beef tar tare with olive oil, lemon and salt
20 €
AGNELLO AL FORNO
Roasted lamb
20 €
VERDURE DI STAGIONE
Mixed grilled vegetables in season
5 €
PATATE AL FORNO
Roast potatoes
5 €
INSALATA MISTA
Mixed salad
5 €
DESSERT DELLA CASA - DOLCI DEL GIORNO
Daily fresh homemade pastries and cakes
6 €
BOLLITO MISTO CON LA PEARÀ
LA DOMENICA E SU PRENOTAZIONE / Mixed boiled meat (cuts of beef and veal, cotechino and a whole chicken) with pearà sauce (a traditional Veronese sauce made with bread crumbs, beef and hen stock, beef marrow and black pepper) / On Sunday only by reservation
CRUDITÀ DI MARE, PESCE FRESCO E GRIGLIATE DI PESCE
SU PRENOTAZIONE / Raw fish, fresh fish and mixed fish grill / Only by reservation
TRIPPE ALLA PARMIGIANA
SU PRENOTAZIONE IN AUTUNNO E INVERNO / Tripe parmesan-topped tomato sauce / Only by reservation, during autumn and winter
CRUDO DI PARMA (30 MESI)
Parma ham sliced
13 €
LUCCIO CON POLENTA
Pike with slices of polenta
10 €
SELEZIONE AFFETTATI MISTI CON GIARDINIERA
Cuttings of local cold meats with pickled vegetables cooked in white wine and vinegar with ext ra vi rgin olive oil
12 €
BURRATA DI BUFALA
Fresh bufala mozzarella with tomatoes and basil
14 €
TAGLIERE DI FORMAGGI MISTI CON MOSTARDE
Cuttings of cheeses with organic f ruit pickles
12 €
PARMIGIANA
Aubergines baked with parmesan cheese and tomato sauce
13 €
TORTELLINI DI VALEGGIO (asciutti in brodo)
Valeggio tortellini with melted butter and sage or in stock
12 €
TORTELLI DI ZUCCA
Pumkin ravioli
12 €
TAGLIATELLE CON RAGÙ DI ANATRA
Tagliatelle pasta with ragù duck sauce
12 €
GNOCCHI (con ragù, pomodoro, gorgonzola)
Gnocchi (potato pasta) (with ragù meat sauce, tomato sauce, Gorgonzola cheese sauce)
10 €
RISOTTO ALL'AMARONE (MIN. 2 PERSONE)
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16 €
BIGOLI ALLA CARBONARA
Bigoli pasta with eggs and fried bacon
13 €
ZUPPA DI CIPOLLE
Onion soup
9 €
TAGLIATA DI ANGUS
Gr illed beef slice
16 €
COSTATA DI MANZO
Si r loin steak
20 €
CONIGLIO AL FORNO
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15 €
GUANCIALE ALL' AMARONE
Beef fillet simmered with amarone wine and slices of polenta
20 €
BRANZINO AL FORNO
Baked sea-bass
18 €
TARTARE DI FILETTO DI MANZO
Beef tar tare with olive oil, lemon and salt
20 €
AGNELLO AL FORNO
Roasted lamb
20 €
VERDURE DI STAGIONE
Mixed grilled vegetables in season
5 €
PATATE AL FORNO
Roast potatoes
5 €
INSALATA MISTA
Mixed salad
5 €
DESSERT DELLA CASA - DOLCI DEL GIORNO
Daily fresh homemade pastries and cakes
6 €
BOLLITO MISTO CON LA PEARÀ
LA DOMENICA E SU PRENOTAZIONE / Mixed boiled meat (cuts of beef and veal, cotechino and a whole chicken) with pearà sauce (a traditional Veronese sauce made with bread crumbs, beef and hen stock, beef marrow and black pepper) / On Sunday only by reservation
CRUDITÀ DI MARE, PESCE FRESCO E GRIGLIATE DI PESCE
SU PRENOTAZIONE / Raw fish, fresh fish and mixed fish grill / Only by reservation
TRIPPE ALLA PARMIGIANA
SU PRENOTAZIONE IN AUTUNNO E INVERNO / Tripe parmesan-topped tomato sauce / Only by reservation, during autumn and winter